Eigenaar Peter Kieboom uit Geffen is al 20 jaar actief in het leggen van alle mogelijke kunsthars vloeren in geheel Nederland
ULTIME SPECIALISATIE VAN DESIGNVLOER TOT INDUSTRIE BEDRIJFSVLOER DOOR PK VLOEREN

Je komt ze steeds vaker tegen. Mooi strak gelegde designvloeren in diverse kleuren en variaties. Veel van deze vloeren zijn het uiteindelijke product van de 45 jarige Peter Kieboom uit Geffen, eigenaar van het nog jonge bedrijf PK Vloeren.

Ruim twintig jaar zit Peter, met zijn ziel en zaligheid, in de vloeren, zoals hij het zelf zo mooi kan verwoorden. “Ik heb de complete ontwikkeling, en dan met name de design vloeren, meegemaakt. Sterker nog, ik stond toen samen met mijn werkgever, aan de wieg van deze nieuwe metamorfose”, aldus Peter. Ook voor de bedrijven zoals, kantoren, scholen, slagerijen, garages en de voedingsindustrie zijn de ontwikkelingen niet achter gebleven. Het milieu, veiligheid en hygiëne geven richtlijnen die qua bedrijfsvoering sterk uiteenlopen voor de vloer. Ontelbare uitvoeringen en samengestelde vloeren, die voldoen aan het strenge eisenpakket, worden gerealiseerd door PK Vloeren.

Goed voorbereid, na 17 jaar te hebben gewerkt in dienstverband, heeft Peter op 1 december 2006 de knoop doorgehakt en is hij gestart met zijn eigen bedrijf. Het vak kende hij als geen ander en in de loop der jaren heeft hij zich bij de diverse opdrachtgevers doen gelden als een betrouwbare vakman die het werk niet schuwde. “En dan gaat het snel. Er moest een bedrijfsauto met het benodigde materiaal worden aangeschaft, opslagruimte en een kantoortje moest er worden gerealiseerd. Maar het allerbelangrijkste had ik zelf al in huis, mijn ‘handjes’ en de opgedane vakkennis. En wat zo mooi was, de opdrachten kwamen als vanzelf binnen, het was een fijn gevoel om te ervaren dat het vertrouwen in mij was meegegaan naar mijn nieuwe bedrijf”, zegt Peter

Het gaat te ver om de diverse uitvoeringen van alle maar enigszins mogelijke vloeren voor particulier of bedrijf hier te noemen. Een complete opsomming en uiteenzetting is te vinden op de website van PK Vloeren (www.pkvloeren.nl). En in alle andere gevallen komt Peter graag bij u persoonlijk de situatie bekijken en adviseren. En dan hebben we meteen de kracht van het bedrijf te pakken volgens onze bescheiden mening. “Korte lijntjes”, is het devies van PK Vloeren. Adviserend in positieve en negatieve zin. “Ik durf een opdracht te weigeren omdat het niet zinvol, te duur of onuitvoerbaar is. Of ik geef tips voor betere en misschien kosten besparende oplossingen. Daarbij wordt het werk altijd door mijzelf uitgevoerd. Ik ben en blijf het aanspreekpunt.

Vanaf de eerste dag werkt Peter met zijn zwager Stefan, van den Berk Vloeren uit Berghem, samen. Samen doen ze de grote maar ook de kleine opdrachten. Bovendien maken ze gebruik van elkaars machines, materiaal en vakkennis. Een strakke samenwerking die alleen maar positieve resultaten geeft. “Productiebedrijven verliezen niet graag tijd en zodoende hun broodnodige productie. Het werk moet snel worden gemaakt. Samen met Stefan en eventueel ingehuurde collega’s kunnen we het werk snel realiseren. Vaak worden daar de weekenden voor gebruikt. Jammer van het vrije weekend, maar dat is nu eenmaal het risico van het vak, maar tegelijkertijd ook een van de sterke kanten van ons bedrijf. Ik denk dat we mogen zeggen dat we zeer flexibel en altijd inzetbaar zijn”.Sinds korte tijd beschikt PK Vloeren over een eigen bedrijfsruimte. Aan het Kievietsven 64n in Rosmalen/Kruistraat heeft PK een fraaie ruimte aangekocht voor de opslag van de diverse goederen. Het staat intussen vol met diverse materialen. Er bestaan zelfs voorzichtige plannen om in de toekomst in deze ruimte een kleine showroom te realiseren.
In nog geen 4 jaar heeft Peter een bedrijf gerealiseerd dat er wezen mag. Aanzien, vertrouwen en vooral zijn vakkennis zijn de basis geweest van dit mooie resultaat. “Och weet je, het is hard werken maar wanneer een nieuwe vloer, bij wie of voor wat dan ook, eenmaal klaar is, dan ben je zo trots als een klein kind. “Specialisatie in toplagen”, is de gebruikte term in zijn vak. En dat moet u zien in de breedste zin van het woord. Realiseren van nieuwe designvloeren voor particulier, kantoor, showroom en winkel. Siergrind, marmerstone, troffel en mortelvloeren, gietvloeren, coating en industrievloeren in alle soorten en maten. Maar ook reparatie of het opknappen en/of vernieuwen van versleten vloeren behoren tot de veelzijdige werkzaamheden van PK Vloeren te Geffen.

Laat u maar eens adviseren door de man die in het afsluitende deel van zijn eigen radio programma ‘Peters Muziek Petossie’ op radio Vladeracken van zichzelf zegt: “Gelukkig heb ik van vloeren meer verstand”.

PK Vloeren
Acaciastraat 10
5386 GA Geffen
Telefoon: 073 532 4874
Mobiel: 06 46 074075
E-mail: info@pkvloeren.nl